Diplomat.jpgDiplomat.jpg

Igår var jag bjuden på ett höstmingel på Diplomat. Jag tog med mig Alma och vi tittade bland annat på fina smycken från Caroline Svedbom. Älskar hennes saker! På plats träffade jag flera vänner och bekanta och det är ju alltid kul!

Efter en stund kom Johan och sen gick vi ner i restaurangen och åt familjemiddag, så himla mysigt. Jag åt halloumiburgaren och Alma fick köttbullar med potatismos. Hon tycker att det är jättekul att hälla upp såsen själv även om det lätt blir kladdigt…


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Världens bästa plus 1!


Angelica Eldh.jpgAngelica Eldh.jpg

Fina Angelica som har mitt tjocka drömhår!


Caroline Svedbom diadem.jpgCaroline Svedbom diadem.jpg

Det här diademet från Caroline Svedbom är magiskt vackert!


Tbar diplomat middag.jpgTbar diplomat middag.jpg

Halloumiburgare till middag på T/bar, så gott!