gravid vecka 17.jpggravid vecka 17.jpg


angelica aurell gravid.jpgangelica aurell gravid.jpg

Just nu är jag gravid i vecka 17 (16+5)! Jag är glad att tiden går snabbt och nästa vecka ska vi göra ett ultraljud. Om det går vill vi gärna se om det är en pojke eller flicka men huvudsaken är ju såklart att barnet är friskt. Jag tror faktiskt att det är en liten pojke där inne!

Min gravidstatus just nu är:

  • Jag har varit hos en sjukgymnast och fått tips på övningar man kan göra mot foglossning och andra besvär. Jag har ju känt av en del i svanken, svanskotan och falsk ischias ibland. Det kändes skönt att få enkla tips som man kan använda i vardagen. 
  • Jag har börjat träna igen! Okej, jag har varit på gymmet en gång men iallafall, nu är jag igång igen! Jag har även mailat med en pt som jag tänker börja träna med.
  • Tröttheten har blivit mildare men den känns fortfarande mer än under första graviditeten.
  • Jag har känt av lite fladder i magen! 
  • Jag är hungrig hela tiden och kan känna av starka cravings på allt från apelsiner till skagenröra.