angelica aurell.jpgangelica aurell.jpg

Den här helgen har varit så himla lugn och mysig! I lördags långlunchade vi med några vänner på Sturehof, det är alltid så trevligt och lätt med barn där. Efter mötte vi några andra vänner spontant och fortsatte eftermiddagen i Sturegallerian. I söndags hade Alma dans på Base och på eftermiddagen åkte vi ut till Lidingö för att gå på barnkalas. Det är så gulligt med barnkalas och Alma hade jätteroligt!

Det enda tråkiga med helgen är att jag har överansträngt mig och fått ont i svanskotan och Ischiasnerverna igen. Känns så löjligt att säga att man har överansträngt sig när man knappt gjort något men det är så det är. Min kropp påverkas lätt av för snabba promenader och lyft under den här graviditeten. Jag måste bli ännu bättre på att förebygga problemen för annars finns ju risken att det bara blir värre och värre.