Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Jag älskar att rita i Almas målarböcker. När hon har tröttnat och vill göra något annat brukar jag fortsätta rita. Det här har resulterat i att jag färglagt 70% av hennes målarböcker haha. Jag kanske borde köpa en målarbok för vuxna istället.

Ett av mina drömresemål är att åka till Ryssland. Jag skulle gärna vilja se Moskva och St Petersburg! Alla magiska palats och museum. Det enda som har och håller mig tillbaka är att jag har hört att det inte är speciellt säkert plus att Ryssland inte är något föredöme när det kommer till mänskliga rättigheter… Någon av mina läsare som har varit där?

Jag har inte tagit körkort än men det står på min lista. Jag har inte känt mig motiverad att köra eller haft behovet av körkort i stan. Nu när vi kommer ha två barn känns det som en bra investering. Mitt mål är att ta det innan jag fyller 32 år vilket inte borde vara några problem… Brum brum!

Jag tycker inte om läsk och har svårt för bubbelvatten. 

För några år sedan hade jag en osund livsstil med alldeles för mycket festande. Familjelivet blev som att hitta hem. Det känns så rätt, som att alla pusselbitar har hamnat på plats. Jag älskar livet som mamma och ser verkligen fram emot att bli en familj på fyra.  För mig har mammalivet känts väldigt enkelt och inte alls så begränsande som många säger. Nu kanske jag får en tvåbarnschock men då får det vara så. Jag tar saker och ting som de kommer!

En serie som jag har blivit helt besatt av är The Crown på Netflix! Säsong två släpptes förra veckan och jag har redan hunnit se 8 avsnitt på den nya säsongen. 

Etiketter: