kalender 2018 Jo Judy.jpgkalender 2018 Jo Judy.jpg

Jag är en person som älskar att skriva ner saker och ting. Då menar jag med vanligt papper och penna och inte på min iPhone. Jag har testat flera olika appar men det fungerar inte riktigt för mig. Jag kommer ihåg saker lättare om jag skriver ner för hand och tycker att man får en bättre överblick. 

I december bestämde jag mig iallafall för att köpa en kalender för 2018. En klassisk kalender att skriva ner mitt schema. Jag köpte en rosa med guldfoliering från Jo & Judy och valde även till att få med mitt namn på omslaget. Det kanske är lite cheesy med en rosa kalender med citat men det fungerar väldigt bra för mig!


kalender 2018.jpgkalender 2018.jpg


kalender 2018 Jo Judy.jpgkalender 2018 Jo Judy.jpg


kalender Jo Judy.jpgkalender Jo Judy.jpg