RR4C1991.jpgRR4C1991.jpg

Häromdagen satt jag och klurade på mina nyårslöften för 2018. Inte för att man behöver ha just löften men jag tycker ändå att det känns kul att sätta upp några stolpar. Jag ser det mer som inspiration för mig själv och inget som jag är tvingad till att uppnå.

När jag var yngre kunde jag ha löften som ”Inte äta godis” eller ”Träna minst 4 dagar i veckan” men nu blir det inte samma typ av mål. 


RR4C1993.jpgRR4C1993.jpg

Personliga mål

  1. Att njuta av livet varje dag och verkligen uppskatta alla små saker i tillvaron. Varje kväll vill jag tänka på minst en sak som har varit positiv med dagen och en sak som jag ser fram emot kommande dag.
  2. Bli bättre på att hitta på ”nya” maträtter till middag. Jag tycker oftast om att laga mat men har så lite fantasi! 
  3. Stärka kroppen efter graviditeten. Ta hjälp av en PT efter sommaren och få hjälp att bygga upp musklerna igen. 
  4. Göra en enorm garderobsrensning och då menar jag en enorm. Den största rensningen jag någonsin gjort.

Jobbrelaterade mål

  1. Utveckla bloggen! Både tekniskt och innehållsmässigt. Har så många idéer som jag vill förverkliga! Jag vill dessutom bli lite mer personlig i bloggen och försöka hålla två kvalitativa uppdateringar om dagen. När vår nya familjemedlem kommer kan det ju bli svårt att hinna med två gånger per dag men kring den tiden tänker jag att kvalitet är bättre än kvantitet. 
  2. Växa min Instagram och uppdatera regelbundet. Ni får mer än gärna följa mig under angelicascloset så blir jag hur glad som helst!
  3. Utveckla Gravidstil.se och växa trafiken på sajten.

Bilder av Malin Göransson