Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Just nu fungerar vi mycket på det här kring namn. Det är så svårt tycker jag! Vi har gjort en lista med nio namn och tyvärr är tre av dessa på just topp tre; Alice, Alicia och Olivia. Jag älskar namnen men jag personligen tycker att det är lite trist med så pass populära namn.

Jag har ett till favoritnamn, det börjar på A och ligger inom topp 100 men mer än så vill jag inte säga än. Jag vet inte varför men jag drar mig verkligen till tjejnamn på A. Hade grodden i magen varit en pojke hade jag röstat på Henry. Nu får det väl bli en hund i framtiden som får heta Henry haha.

Det som kan vara lite trist när man pratar namn med vänner och bekanta är att alla har så pass starka åsikter. ”Åhh nej inte det” och liknande. Det gör ju såklart att man själv blir påverkad när man ska göra sitt val. Med Alma var det flera som inte gillade det namnet men jag och Johan älskade det och det kändes helt rätt för oss. Hon var definitivt en Alma och det har jag inte ångrat en sekund! 

Etiketter: , ,