bebis nattou babygym.jpgbebis nattou babygym.jpg


angelicas closet barn.jpgangelicas closet barn.jpg


flicka angelicas closet angelica aurell barn nattou babygym.jpgflicka angelicas closet angelica aurell barn nattou babygym.jpg

Igår blev Livia 7 veckor gammal och det har hänt mycket i hennes utveckling. Hon söker kontakt och ler, är vaken mer och följer saker med blicken. Livia har börjat intressera sig för saker runt omkring och gillar verkligen sitt babygym. Alma hade det här söta från Nattou och nu är det Livias tur! Vi har ett till babygym som är mycket mer färgstarkt och spelar musik samtidigt som en mobil rör på sig, känns som att hon kommer älska det också. Måste bara plocka upp den ur en kartong!

På bilderna har Livia på sig kofta från H&M, linne från Livly och byxor från Burberry.