Inlägget är i annonssamarbete med Heelow & Zimpler


Angelica Aurell heelow.jpgAngelica Aurell heelow.jpg

Ni som läser min blogg regelbundet vet hur mycket jag gillar det svenska skomärket Heelow. Jag har köpt flera av deras skor under de senaste åren och har alltid varit nöjd. Just därför är jag väldigt glad att berätta att vi har ett roligt samarbete den här helgen! Ni har möjlighet att shoppa skor med hela 40% rabatt! 

Modellerna som ni kan välja mellan är Lillian i färgen ginger och Estelle leather black bow. För att ta del av den exklusiva rabatten, klicka på länken under respektive sko nedan. Ett fönster från Zimpler öppnas där ni kan shoppa skon direkt i min blogg! Hur smidigt!


picknick filt.jpgpicknick filt.jpg

Heelow Lillian ginger suede


Heelow estelle black bow.jpgHeelow estelle black bow.jpg

Heelow Estelle black bow