Angelica Aurell Angelicas Closet Ilse Jacobsen.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet Ilse Jacobsen.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Ilse Jacobsen Mulberry Asos.jpgIlse Jacobsen Mulberry Asos.jpg


Angelica Aurell outfit mode.jpgAngelica Aurell outfit mode.jpg

Skjortklänning Ilse Jacobsen Skor Billi Bi Väska Mulberry Skärp Asos (från en annan klänning)

Det är så härligt att semestern har börjat och just nu är vi i Skåne. Det är skönt att komma bort från stan och få lugnare miljöombyte. Idag har vi varit i Fredriksdals trädgård och min favoritplats där är en allé av rosor, så drömmigt! Om vi någon gång flyttar till hus vill jag helt klart odla rosor…

Idag har jag iallafall på mig en av mina favoritklänningar. En luftig skjortklänning från danska Ilse Jacobsen. Den är så härlig och jag älskar att modellen blir lite vippig när man har ett skärp eller band i midjan.