3 manader bebis.jpg3 manader bebis.jpg

I förra veckan blev Livia 3 månader gammal! Det har hänt så mycket i hennes utveckling den senaste tiden och den här lilla tjejen vill vara med hela tiden. Hon vill gärna sitta i ens knä eller bredvid, inte för att hon kan sitta själv men mot en arm eller kudde. 

Livia jollrar och ler ofta, det spelar ingen roll hur ofta hon gör det på en dag, man blir alltid lika glad och varm i kroppen. Ett annat steg i hennes utveckling är att hon har börjat vända sig på sidan själv. Hon sover lite på dagen, bara 3 små powernaps på 10 minuter ungefär men jag är glad så länge hon sover på natten. Livia äter dagens sista mål runt 10-tiden och sedan sover hon fram till 6 ungefär. Det är guld värt! 


bebis 3 manader barn angelicas closet.jpgbebis 3 manader barn angelicas closet.jpg


Angelicas Closet barn Angelica Aurell bebis.jpgAngelicas Closet barn Angelica Aurell bebis.jpg