Inlägget är i samarbete med Åhléns och innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Ahlens Carin Wester mode.jpgAngelica Aurell Ahlens Carin Wester mode.jpg


angelica-3083.jpgangelica-3083.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell Carin Wester Ahlens.jpgAngelica Aurell Carin Wester Ahlens.jpg

T-shirt Carin Wester Kjol InWear

För mig är leopard ett basmönster. Älskar hur det passar året om till många olika färger. Idag har jag på mig den här härliga kjolen (känns som en pyjamas) med fickor tillsammans med en enkel vit topp. Perfekt en varm sommardag. T-shirten är i en härlig kombination av linne och viskos.

Både t-shirten och kjolen finns på Åhléns och ni har väl inte missat deras härliga modeavdelning? Carin Wester är ju en del av Åhléns och det här året tog hon även över som designchef för allt mode. Jag gillar verkligen att det finns många stilrena plagg i bra material till vettiga priser.