Angelica Aurell blogg.jpgAngelica Aurell blogg.jpg

Livet med barn är inte alltid lätt. Efter en mysig dag här hemma med min vän Sofia och hennes son Charlie hämtade jag Alma på förskolan. Vi lekte ute och sen skyndade vi oss hem för att jag skulle byta om för Busnels visning på Grand Hotel. Åh vad härligt det skulle bli med egentid! Men ett par minuter innan jag ska gå slår Alma i sin tå och börjar gråta floder och när jag tröstat henne smsar Johan att han fastnat i ett möte. Efter det gör Livia den största laddningen jag någonsin sett och hela hon plus min fina vita skjorta från By Malene Birger är dränkta i bajs. Glammigt värre. Så det var bara att ställa in min egentid.

Trots allt kaos som kan uppstå med barn och att det inte alltid blir som tänkt skulle jag inte byta det mot något annat. Det låter klyschigt men det är så sant. Nu är jag dock lite butter för jag hade längtat efter lite egentid på modeveckan…