innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell DAY Love Moschino.jpgAngelica Aurell DAY Love Moschino.jpg


DAY Cartier Ingnell Love Moschino Angelicas Closet.jpgDAY Cartier Ingnell Love Moschino Angelicas Closet.jpg


Angelica Aurell outfit mode host.jpgAngelica Aurell outfit mode host.jpg


angelica-4656.jpgangelica-4656.jpg

Byxor Esprit Silkeslinne DAY Kofta DAY Pumps Rizzo Väska Love Moschino Rosettarmband Ingnell Jewellery Klocka Cartier Armband Lily and Rose

Jag skrev ju tidigare om spetslinnen och den här från DAY är också en favorit. Det här linnet är i silke så det är nätt och lyxigt. Jag tycker att det är så fint med kontraster i spets och den här har kanter uppe och nere. Nu på hösten matchar jag gärna det med en stor mysig stickad kofta och ett par sköna byxor. Mina blåa byxor känns nästan som en pyjamas så den här outfiten fungerar lika bra för myset i soffan som för en dag på stan. Det är ju egentligen den bästa typen av kläder!