DAY Birger Et Mikkelsen.jpgDAY Birger Et Mikkelsen.jpg

Igår startade jag dagen i DAY Birger et Mikkelsens showroom på Riddargatan. Det bjöds på frukost och en presentation av våren och sommarens kollektioner. Herregud så mycket fint! Det här är nog det finaste jag har sett från DAY.

Ni som läser min blogg regelbundet vet hur mycket jag gillar DAY Birger et Mikkelsen. Klassiskt med en twist och superbra kvalitet. Jag köper några plagg per år och när jag tittade på sommarens kollektion såg jag den där emojin där pengar flyger iväg framför mig haha.


DAY Birger Et Mikkelsen SS18.jpgDAY Birger Et Mikkelsen SS18.jpg

Titta vilka underbara färger! Som en godisbutik!


Angelica Aurell DAY.jpgAngelica Aurell DAY.jpg

Att ta en bra bild med bebis är så lätt…


DAY Birger et Mikkelsen klanning.jpgDAY Birger et Mikkelsen klanning.jpg

Svimmade nästan när jag såg den här klänningen. Så fin!