Angelica Aurell Angelicas Closet DAY hem inredning Bulthaup.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet DAY hem inredning Bulthaup.jpg

Idag är det St Nikolaus! En tradition från mitt tyska arv och en dag som jag älskade som liten. Jag har fört vidare traditionen till min familj och Alma tycker att det är så roligt.

På kvällen den 5 december ställer man fram en ren sko där man lämnar sin önskelista. När man vaknar på morgonen har Nikolaus varit där, tagit önskelistan och fyllt skon med choklad och en liten present. Det brukar vara en spår av chokladtomtar som hjälper en att hitta paketet. Alma blev så lycklig när hon hittade det här på morgonen! Ikväll ska vi fira med min mamma, hennes sambo och min lillebror som kommer över på middag. Man äter inget speciellt till middag men efter får man frossa i choklad om man vill.