Inlägget är i stolt samarbete med MQ


MQ jul Angelica Aurell Anna-Karin.jpgMQ jul Angelica Aurell Anna-Karin.jpg

Julafton närmar sig med stormsteg och bland det bästa jag vet är att köpa och slå in julklappar. Det är så mysigt! Ibland kan det vara lite klurigt att komma på vad man vill ge bort och därför tänkte jag och Anna-Karin visa er några julklappsfavoriter från MQ. Det finns så mycket fint i deras butiker och online! Hoppas att ni får lite inspiration och hittar något ni gillar.

För att göra julklappsshoppingen lite bättre så får ni 15% rabatt på ett köp hos MQ med koden angelicascloset15. Koden gäller fram till julafton.


Angelica Aurell Angelicas Closet jul MQ julklappstips.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet jul MQ julklappstips.jpg

Vad ger man till den som gillar mysiga julklappar?

Ett paket som alltid brukar uppskattas är varma accessoarer! För herr finns bland annat en fin beige ullhalsduk och ett par skinnhandskar som även fungerar att använda med en smartphone. Så skönt att slippa ta av sig handskarna i kylan. Det bästa med halsduken är ju att man kan låna den själv också… Förutom varma är accessoarer är den stickade tröjan ett säkert kort. Den här gråa stickade tröjan har fin struktur och passar oavsett ålder och stil.

För henne vill vi tipsa om något som lyfter hemmamyset till nya höjder. Nämligen en hoodie och byxor! Så härligt att gå runt i hemma tillsammans med ett par tofflor. Man kommer inte vilja byta om till något annat.


bondelid mq set julklapp.jpgbondelid mq set julklapp.jpg


julklappstips stickad troja MQ.jpgjulklappstips stickad troja MQ.jpg

Vad ger man till den som gillar stiliga klassiska julklappar?

Skjortor brukar vara en uppskattad present för killar. Den här svarta skjortan är snygg att ha under en stickad tröja i vinter. MQ har ett stort sortiment av herrskjortor så det finns något för varje stil.

Till henne är ett tips att köpa en tröja eller topp med en lite roligare detalj. MQ har flera fina tröjor med det där lilla extra. Den svarta stickade tröjan nedanför har en silverdetalj och lite längre ärmar. Den julklappen som är snällast mot plånboken men samtidigt gör mycket för en outfit är ett par gnistrande örhängen.


RR4C9283.jpgRR4C9283.jpg


RR4C9293.jpgRR4C9293.jpg


orhangen MQ.jpgorhangen MQ.jpg

Dags att slå in julklapparna!

Att slå in paket samtidigt som man äter lussebullar och dricker glögg är nog höjden av julmys. MQ har så fina paket den här julen och den perfekta röda nyansen på sidenbanden. Vackra paket gör verkligen det där lilla extra!


krans jul julstake MQ paketkrans jul julstake MQ paket

Jag älskar att knyta rosetter! Ett tips är att addera en liten grankvist under bandet så blir dina julklappar även en visuell succé. Får du sidenband över kan du göra en rosett i granen eller på julkransen.


God Jul glogg lussebullar.jpgGod Jul glogg lussebullar.jpg

En liten hälsning till någon speciell! Jag gillar att hänga små taggar istället för att klistra eller skriva direkt på paketen.


jul MQ.jpgjul MQ.jpg

Nu får paketen från MQ vänta under granen till julafton…