Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Anna-Karin beige khaki varmode stil DAY ATP Atelier Whyred Celine.jpgAngelica Aurell Anna-Karin beige khaki varmode stil DAY ATP Atelier Whyred Celine.jpg


Angelica Aurell Anna-Karin mode saker stil fuskpals varmode DAY Love Moschino.jpgAngelica Aurell Anna-Karin mode saker stil fuskpals varmode DAY Love Moschino.jpg


Angelica Aurell Whyred HM Love Moschin Samsoe Samsoe Anna-Karin DAY beige khaki varmode twinning stil.jpgAngelica Aurell Whyred HM Love Moschin Samsoe Samsoe Anna-Karin DAY beige khaki varmode twinning stil.jpg


Love Moschino DAY other stories mockakjol.jpgLove Moschino DAY other stories mockakjol.jpg

Min outfit; Polotröja Whyred Kjol H&M Boots & Other Stories (Anna-Karins och på rea) Väska Love Moschino Fuskpäls Samsøe & Samsøe Anna-Karins outfit: Kappa Massimo Dutti (på rea) Byxor Tiger of Sweden Boots Mango Väska DAY Polotröja Massimo Dutti Solglasögon Céline

Det kanske är ett tag till våren är här men jag tycker att det är så fint med ljusare outfits. Att undvika svart är svårt men så härligt ibland! Till våren ser vi mycket av beige och khakigrönt och sist jag och Anna-Karin träffades passade vi på att fota en lite mer vintrig version av vårtrenden. Inslag av vitt piggar upp och går bra ihop med beige och khakigrönt.

Min gröna fuskpäls från danska Samsøe & Samsøe är så himla skön och man känner sig lite som en fluffig boll i den. Kjolen i mockaimitation är ett nytt köp från H&M och jag gillar modellen som är lätt utställd från midjan. Ett plagg som jag har letat ett bra tag efter är ett par gröna byxor och hur snygga är inte Anna-Karins från Tiger? Perfekt nyans!

Anna-Karin har svart bälte i solglasögon och jag blir alltid påmind att jag vill köpa nya par. Jag älskar solglasögon men tycker att det är klurigt att hitta rätt modell. Om du behöver inspiration till vårsolen är ett tips att spana in hennes “Style stories“ med alla snygga solglasögon.