IMG_3229.JPGIMG_3229.JPG


IMG_3231.JPGIMG_3231.JPG

Idag hade jag och Alma egentid tillsammans. Det är något som jag har längtat efter och vill göra oftare med Alma. För mig är det viktigt och jag vill  att hon få ska få känna sig speciell, att få göra saker som Livia är för liten för.

Alma fick bestämma dagen och högst upp på agendan stod ett besök på Disney-butiken här i Palma. Hennes ögon var gigantiska när vi klev in och hon blev så glad. I butiken fick hon välja en leksak och det blev Törnrosa. Alma har en riktig ”prinsessfas” just nu och vill leka med prinsessor varje dag.  Jag vet faktiskt inte vad det kommer ifrån då jag och Johan försöker att inte knuffa henne i någon riktning när det kommer till lek. Det är iallafall så kul att leka med henne och höra hennes fantasier.

Efter affären var det dags för lunch så vi gick till relativt nyöppnade Hotel Mama som ligger på Placa Cort. Vi åt omelett och efter fikade vi med en mandelkaka och glass. Den här mandelkakan är himmelriket och något som jag äter alldeles för ofta när jag är på Mallorca.

Det var underbart att få spendera tid med min stora tjej och ge henne all uppmärksamhet. Det här måste vi göra om snart igen!