Angelica Aurell barn Livia.jpgAngelica Aurell barn Livia.jpg

I torsdags var vi på Palma Akvarium och då sa Livia sitt första ord! Hon tittade fascinerat, sträckte fram handen mot fiskarna och sa “Titta!”. Livia har viskat ordet innan men aldrig sagt det så högt och tydligt. Så kul! Vi trodde inte att Livia skulle vara speciellt intresserad av Palma Akvarium men hon hade faktiskt jättekul och var helt förtrollad.


IMAGE.JPGIMAGE.JPG


IMAGE.JPGIMAGE.JPG

Livia är en underbar liten tjej men om jag ska vara ärlig så har hon varit väldigt jobbig den senaste tiden. Hon är otroligt intensiv, skriker ofta och skakar för att hon blir så arg. Livia har inget mellanläge utan är antingen lugn (vilket är sällan) eller stormvind. De senaste dagarna har hon sovit dåligt också, vill inte somna och vaknar sen på natten och skriker. Vi har tagit upp henne i vår säng här i Palma och det hjälper lite men hon vaknar iallafall och gnäller. Hon är lite förkyld så mycket beror absolut på det men just nu är jag så trött och drömmer om en god natts sömn.