IMG_4067.JPGIMG_4067.JPG

Idag tog vi tåget till Sóller! Det gamla trätåget går från en egen liten perrong i Palma och rullar sedan mot Sóller. Eftersom det är ett gammalt tåg tar resan en timme men det är så vackert på vägen. Mandelträd på rad, getter och lamm som betar och bergen som ramar in i bakgrunden. När man närmar sig Sóller blir det fler och fler apelsin och citronträd som byn är känd för.

Jag har varit i Sóller innan men aldrig åkt tåget så det var en kul upplevelse. Två andra som tyckte det var roligt är Livia och Alma. Jag har faktiskt aldrig sett Livia så glad som på tåget, hon skrattade och pekade hela vägen dit! 

Om man vill kan man byta tåg och fortsätta till Port de Sóller men vi valde att stanna i byn. Det händer inte mycket där off season men man kan fika och gå på museum.


tag Soller Palma.jpgtag Soller Palma.jpg


IMG_4064.JPGIMG_4064.JPG


Soller Mallorca.jpgSoller Mallorca.jpg


Soller.jpgSoller.jpg