Jag tänkte visa er några bilder från den mysiga lägenheten som vi hyrde i Palma. Vi har hyrt av den här värden en gång tidigare (fast en annan lägenhet) så det kändes tryggt och bra. Huset är litet och det finns bara 4 lägenheter som alla hyrs ut. Hyresmarknaden i Palma har blivit reglerad och alla som hyr ut måste ha ett speciellt tillstånd av staden. Detta har lett till färre men ofta mer kvalitativa objekt.

Den här lägenheten prickade i det mesta som vi letade efter i Palma; hiss, central del av staden, isolerade fönster (kan låta massor från gränderna) och balkong/terrass. Fördelen med att hyra lägenhet med barn är att man enkelt kan diska flaskor och förbereda mat.

Det allra bästa med den här lägenheten var takterrassen. Det fanns ett matbord, solstolar och plats för barnen att leka. Perfekt för lunch hemma eller en eftermiddagskaffe i solstolen.


Palma Mallorca hyra lagenhet barn.jpgPalma Mallorca hyra lagenhet barn.jpg

Jag gillade verkligen inredning i hallen där det hängde en korg och solhatt. Så roliga detaljer!


IMG_4274.JPGIMG_4274.JPG

En trappa som… 


angelica aurell palma.jpegangelica aurell palma.jpeg

…ledde upp till den härliga takterrassen!


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Sovrummet gick i vitt.


Palma Mallorca.jpgPalma Mallorca.jpg

Alma älskade den här gungstolen och ville sitta där när hon tittade på tv.


Palma lagenhet hyra inredning.jpgPalma lagenhet hyra inredning.jpg

Så härligt när solen sken in i lägenheten på förmiddagen. Två stubbar är inte så praktiskt som stolar med barn men det fungerade iallafall.


Palma hyra lagenhet.jpgPalma hyra lagenhet.jpg

En liten balkong i anslutning till vardagsrummet. Härligt om man får en stund över att läsa en tidning eller dricka kaffe. Hände mig dock bara 2 gånger a 5 minuter haha.