Angelica Aurell mode outfit stil.jpgAngelica Aurell mode outfit stil.jpg


Angelicas Closet Angelica Aurell DAY Louis Vuitton outfit mode.jpgAngelicas Closet Angelica Aurell DAY Louis Vuitton outfit mode.jpg


skarp parlor rosa nagellack beige kappa.jpgskarp parlor rosa nagellack beige kappa.jpg


vita byxor DAY peter kaiser boots.jpgvita byxor DAY peter kaiser boots.jpg

Kappa DAY Skärp Cortefiel Skjorta Carin Wester Väska Louis Vuitton Boots Peter Kaiser Byxor DAY Nagellack Essie “lovie dovie“

Vitt, beige och brunt är helt min melodi. Bootsen i mocka köpte jag nyligen på rea och jag är så nöjd med mitt köp! Jag har letat länge efter ett par mockaboots i den här nyansen och blev så glad när dessa fanns i min storlek på rea. Kappan är en gammal godbit som jag använder ofta under våren och hösten. Tyvärr har jag råkat tappat bältet som ska vara i midjan men får variera med andra skärp istället. I veckan hade jag ett skärp med pärlor från spanska Cortefiel som jag köpte i Palma.