Angelica Aurell fodelsedag sovrum ballonger bricka bakelse.jpgAngelica Aurell fodelsedag sovrum ballonger bricka bakelse.jpg

Idag är det min födelsedag! Jag fyller 31 år idag och det känns hur bra som helst. Jag älskar att bli äldre! För mig var det stort att fylla 30 år, kanske låter löjligt för vissa men jag hade längtat efter att fylla 30 år. Det kändes skönt att lämna 20-något bakom sig förra året.

Att bli äldre är att samla erfarenhet. För mig innebär det också ett starkare självförtroende. Att tro på sig själv, det man kan och vill göra.

Min 31-årsdag firar jag i Skåne och jag ser fram emot en mysig dag med familjen. Jag har önskat att vi ska grilla ikväll och äta någon god efterrätt. Ingen födelsedag utan efterrätt! 


fodelsedag fika ballonger.jpgfodelsedag fika ballonger.jpg


fodelsedag ballonger Angelica Aurell.jpgfodelsedag ballonger Angelica Aurell.jpg