När jag fyllde år förra veckan gav Johan mig ett kort där det stod att han bokat en natt på Diplomat åt mig så jag kan få egentid. Jag blev så glad för det är precis vad jag behöver. Att bara få vara i lugn och ro, utan måsten eller stress…


IMG_7660.JPGIMG_7660.JPG

Igår var det iallafall dags att bege sig till Diplomat och jag checkade in i ett jättefint rum. När jag kom hit blev jag lite som en ko på grönbete, vad ska jag göra först? Bada, läsa tidningar, sova eller titta på serier? Jag bytte iallafall om till morgonrock, la mig på sängen och läste ett nummer av Harper’s Bazaar. Den enda tiden jag hade att passa var 19:15 då jag skulle möta upp en hemlig gäst för middag. Den hemliga gästen var Angielina och vi åt en lång middag, drack champagne och vin på deras uteservering. Så himla härligt! Tyckte det var roligt av Johan att styra upp en middag med min bästa vän. Jag känner att jag har haft lite tid för mina vänner den senaste tiden så det här gjorde mig riktigt glad!

Jag somnade efter klockan tolv och när jag vaknade trodde jag först att jag var hemma och undrade varför jag fått en sovmorgon. Inga barn som har stört under natten. Sen insåg jag snabbt att jag var på Diplomat och somnade om en stund till. Efter en lång frukost sitter jag nu på rummet med utsikt över Nybroviken och bara njuter av att vara. Ska också passa på att gå till Svenskt Tenn och köpa en kruka som jag velat ha ett tag.

Det här med egentid är verkligen guld värt.


Angelica Aurell.JPGAngelica Aurell.JPG


Bazaar Vogue hotell Diplomat.jpgBazaar Vogue hotell Diplomat.jpg


middag Tbar Diplomat.JPGmiddag Tbar Diplomat.JPG


frukost Diplomat Tbar.jpgfrukost Diplomat Tbar.jpg