Angelica Aurell Anna-Karin.jpgAngelica Aurell Anna-Karin.jpg

Igår var jag bjuden på en härlig “Instagram-träff” på Elite Tower Marina. Strax innan 17:00 tog jag båten över från Nybrokajen (så mysigt!) och mötte upp Anna-Karin vid kajen utanför hotellet. Det här med att åka båt i sin egen huvudstad är någon som man borde gör oftare.

Det var Zandra och Emilie som styrt ihop träffen och först var det fördrink i tornsviten följt av en ljuvlig avsmakningsmeny på SQ Bar & Restaurang. Så trevligt att prata med alla tjejer om allt från jobb och sociala medier till barn och inredning.


drink svit Elite Tower Marina.jpgdrink svit Elite Tower Marina.jpg


Elite Tower Marina hotell restaurang.jpgElite Tower Marina hotell restaurang.jpg


Elite Tower Marina restaurang.jpgElite Tower Marina restaurang.jpg