Inclassicfashion anna-karin babyshower.jpgInclassicfashion anna-karin babyshower.jpg

Igår var jag bjuden på en otroligt mysig babyshower hemma hos Anna-Karin. Hon strålade som en sol när hon öppnade dörren i sin blåa klänning och det där glowet fick aldrig jag haha. Snart kommer deras son och det måste självklart firas! Vi mumsade på godsaker, skålade i bubbel och skämde bort Anna-Karin med presenter samtidigt som hon fick svara på bebisfrågor.

Alla hade bidragit till dessertbordet och jag hade bakat små muffins med frosting. Dessertbordet var som himmelriket och det fanns allt från brownies och tårtor till cakepops, ost och frukt. Anna-Karin kommer säkert lägga upp bilder på allt snart och det måste ni spana in! Allt var så gott och det var härligt att träffa flera av hennes vänner och fira ihop.


babyshower pojke dessert tarta cupcakes.jpgbabyshower pojke dessert tarta cupcakes.jpg

En liten del av det stora dessertbordet. Här höll vi på att ställa upp så det var tre gånger så mycket sen!


tarta babyshower pojke.jpgtarta babyshower pojke.jpg

Jag tyckte den här tårtan var så söt! Kanske ska göra en liknande till Almas kalas fast rosa.


IMG_9164.JPGIMG_9164.JPG

En matchande trio! Med finaste tjejerna Anna-Karin och Lina