Tack snälla för den fantastiska feedback jag fick i det här inlägget. Det är så kul att läsa era kommentarer om vad ni vill läsa mer/mindre om. I det här inlägget svarar jag på frågorna och vissa saker kommer jag självklart utveckla till separata inlägg.

Ni får gärna fortsätta att kommentera här på bloggen. Det är roligt att höra era tankar om saker och ting. Jag är så glad att ni är här inne och läser!


Angelica Aurell mode.jpgAngelica Aurell mode.jpg

Det jag undrar är ungefär hur mycket du handlar kläder för per år eller per månad? Känns som att du alltid har massa fint och nytt ofta, och det är ju inte bara budget 🙂 Jag försöker ”kopiera” eller efterlikna din stil ibland, men handlar mest på h&m, gina tricot och en hel del second hand då jag pluggat i många år och levt på en strikt budget. Nu har jag börjat arbeta men det tar ändå emot att lägga för mycket pengar på kläder, skor och väskor… Vill köpa några klassiska plagg ändå, vilka plagg etc skulle du säga är bättre att lägga lite pengar på? 

Svar: Vad roligt att du gillar min stil! Det är faktiskt svårt att svara på, vissa månader shoppar jag mycket, andra månader ingenting alls. Den senaste tiden har jag shoppat mer än vanligt för att jag inte kan ha så mycket i min “vanliga“ garderob. Har behövt gå upp en storlek i kjolar osv. Jag har alltid en tanke med min shopping, så även om en kjol som jag köpt nu blir för stor så syr jag in den. Tycker inte om slit och släng oavsett om det är budget eller lyx. Jag skulle säga att garderobsklassikerna är värda att lägga pengar på god kvalitet, det kan exempelvis vara en svart klänning som fungerar till många tillfällen, en vit och blå skjorta och en ullkappa.

Jag vill veta mer om Johan, vad jobbar han med? Vilka är hans bästa respektive sämsta sidor? Hur gör ni för att behålla kärleken under småbarnsåren?

Svar: Han är partner på ett konsultbolag. Haha, Johans bästa sidor kan också vara hans sämsta; han pratar extremt mycket, är energisk och envis. Han är otroligt snäll. Vi försöker hitta på saker bara vi, gå ut och äta eller unna oss en övernattning eller weekend. Att se varandra i vardagen, skratta åt saker och ting och inte låta småbarnskaoset ta över allt.


Angelica Johan.jpegAngelica Johan.jpeg

Tycker du verkar vara jättemysig och trevlig person. Har frågat förut utan svar hur det går till med era fotograferingar. Anlitar ni en fotograf som ni betalar? Syftet? Öka trafiken till din blogg? Ger det så mycket ökad inkomst eller är det mer som en kul grej/hobby?

Svar: Tack vad snällt av dig! Förlåt att jag inte svarat på denna fråga innan. Ja precis, när jag och Anna-Karin fotar ihop betalar vi en fotograf. Det finns flera syften, den kreativa roliga sidan då vi båda gillar att inspirera med mer klassiskt mode. Att vi är vänner och det är alltid kul att ses. Vi gjorde även ett samarbete ihop med MQ och det är ju jättekul när man kan omvandla det till betalda samarbeten. Så för att svara på din fråga så är det en kombination av allt ovan!


Angelica Aurell Anna-Karin mode pasteller.jpgAngelica Aurell Anna-Karin mode pasteller.jpg

Har du gått ner ytterligare i vikt eller har du bara fått mer självförtroende och sträkt på dig? Du är jättefin!

Svar: Jag har ingen våg så jag vet inte men att döma av mina kläder har jag kanske gått ner 2 kilo. Har fortfarande en lång väg kvar från senaste graviditeten och problem med magmuskeldelningen. Jag blir glad att du säger det, inte för vikten utanför att jag försöker att sträcka mer på mig, vara glad och låta det här med vikten/kroppen inte bli ett stressmoment.

Älskar din klädstil och du verkar vara en snäll och genuin person(ovanligt idag).Skulle nog vilja veta lite mer om ditt jobb,dina drömmål osv. Och så undrar jag om du är miljöengagerad i något?

Svar: Tack vad glad jag blir! Just nu är jag mammaledig men till hösten ska jag börja frilansa som konsult inom främst affiliatemarknadsföring samt driva bloggen. Mitt drömmål när det kommer jobb är att bygga upp min konsultverksamhet och kunna kombinera det med familjelivet på bästa sätt. För att svara på din andra fråga är det väldigt viktigt för mig att inte slänga mat, det är så dåligt med matsvinn och det är något jag tänker mycket på. Vi har också minskat drastiskt på rött kött och när vi väl köper är det bara eko/krav från Sverige.

Min fråga till dig är: vad ska du jobba med när Livia börjar på dagis?

Svar: Jag kommer börja frilansa som konsult och främst inom affiliatemarknadsföring. Tanken är att kunna hjälpa publishers och e-handlare/varumärken. Jag längtar efter att få sätta igång!

Jag vill gärna läsa mer personligt om vardagen och gärna tips på bra fik och restauranger i Sthlm 🙂

Svar: Kul att höra! Jag ska absolut inkludera det mer. Här i Stockholm älskar jag exempelvis La Grande Rue (stänger dock i september), Karla cafe och Wienerkonditoriet. En av mina stora favoriter för middag är Sturehof.


cafe stockholm la grande rue.jpgcafe stockholm la grande rue.jpg

Detta är väl ingen direkt fråga men ett önskemål. Jag vet att du har en hel del väskor i din samling hemma. Och jag skulle vilja se ett inlägg där du kunde berätta lite om alla, vad du gillar mest med respektive väska samt en liten historia bakom, när/var du köpt dem och om de har någon sentimental känsla bakom. Jag är själv en bagoholic.

Svar: Åh vilken rolig ide! Det kan jag göra!

Sen är jag, likt många andra lite fundersam över vad som hände med din relation till Isabella? Vi förstår om du inte vill berätta för det är säkert oerhört privat. Är ni vänner idag? hälsar ni på varann om ni ses på stan?

Svar: Jag förstår helt att man undrar! Det här kanske är tråkigt men ja, det är privat och jag har aldrig varit den som “skvallrar“. Tycker inte att det leder till någonting. Oavsett vad som hänt så hade vi en väldigt bra vänskap när vi var vänner. Vi har inte träffat varandra på många många år men självklart skulle jag hälsa om vi sågs.

Hur ”gör” du när du shoppar online? Vi har liknande stil men jag blir helt matt av att scrolla igenom mååånga plagg jag är helt ointresserad av på zalando, asos och liknande. Tips för att få ett bättre urval och se mindre av sånt jag inte vill köpa!

Svar: Haha jag har lärt mig genom åren! Det är ju överväldigande att scrolla och scrolla. Jag sorterar alltid på typ av plagg och färg, det blir så mycket lättare. Försök att göra dina sökningar så specifika som möjligt så blir det inte lika rörigt. Om du inte vet exakt vad du letar efter så sortera bort färger/modeller som du inte gillar eller kan tänka dig just nu.

Vilka är dina favoritmärken och varför? Tips på hur man hittar sin väg i karriären? Tummen upp för du verkar vara en snäll äkta person!

Svar: Jag tycker mycket om Asos när det kommer till klänningar och kjolar, tycker att plaggen håller väldigt bra och är plånboksvänliga. Annars älskar jag DAY (superbra kvalitet), Diane von Furstenberg för magiska wrapklänningar. Skor handlar jag gärna på Rizzo för deras modeller passar mig bra. Mitt bästa tips är att tro på sig själv och våga göra det man brinner för/tycker är roligt, oavsett vad det är för typ av karriär. Våga testa nya saker och utmaningar!

Vem lagar maten hemma hos er?
– Vad är en typisk vardagsmiddag resp. helgmiddag hemma hos er?
– Vad gör ni en vardagkväll då barnen somnat
– Om man bara fick ha ett par sommarskor, vad skulle det vara då? Modell och färg
– Om du inte bodde i Sthlm, var skulle du då bo?

Svar: Till vardags är det jag som lagar mat men på helgen är det Johan. Till vardags äter vi ofta innan Johan kommer hem från jobbet och det blir vanligtvis fisk i ugnen med sås och potatis, soppa eller pasta med svampsås. På helgen brukar vi lägga ner lite mer energi och kanske göra kyckling i ugnen eller risotto.

När barnen har somnat brukar vi titta på en serie och mysa i soffan, just nu tittar vi om Mad Men för ungefär femte gången haha. Om jag bara fick ha ett par sommarskor skulle det vara ett par mjuka lädersandaler med någon fin detalj, då skulle man kunna ha dessa till många tillfällen.

Hmm, om jag inte bodde i Stockholm skulle jag välja Palma för klimatet, eller Köpenhamn för det är en härlig stad nära Sverige. Eller kanske Wien för att det är så mysigt där. Känner mig lite tveksam för jag älskar att bo i Stockholm!


decadent copenhagen vaska.jpgdecadent copenhagen vaska.jpg

Vill du ge tips på snygga väskor? Gärna små och medelstora och både klassiska designväskor till lite mer okända 🙂

Svar: Jag kan varmt rekommendera danska Decadent. Deras väskor har grymt bra kvalitet och håller en bra prisklass. Har tre väskor från Decadent och är så nöjd! Annars gillar jag Mulberry och speciellt modellen Lily som passar till många tillfällen. Är även nöjd med min röda Gucci som jag tycker har perfekt storlek.

Har du några drömresemål? 🙂

Svar: Åååh ja! Jag har inte varit på Amalfi så det står högt på min önskelista. En annan plats som jag drömmer om är Sicilien! Jag gillar att resa inom Europa.

Etiketter: