Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Anna-Karin mode saker stil vitt modeblogg stil.jpgAngelica Aurell Anna-Karin mode saker stil vitt modeblogg stil.jpg


Angelica Aurell stil Anna-Karin Inclassicfashion modeblogg stil asker stil kjol.jpgAngelica Aurell stil Anna-Karin Inclassicfashion modeblogg stil asker stil kjol.jpg


Angelica Aurell stil modeblogg Anna-Karin vit kjol.jpgAngelica Aurell stil modeblogg Anna-Karin vit kjol.jpg


Inclassicfashion Anna-Karin Angelica Aurell Angelicas Closet khakigron mode stil .jpgInclassicfashion Anna-Karin Angelica Aurell Angelicas Closet khakigron mode stil .jpg


DAY cactus jacka khaki Angelica Aurell stravaska.jpgDAY cactus jacka khaki Angelica Aurell stravaska.jpg


heelow skor cult gaia vaska.jpgheelow skor cult gaia vaska.jpg

Jacka DAY Birger et Mikkelsen Kjol H&M Blus H&M Pumps Rizzo Stråväska H&M (snarlik modell) Solglasögon Gucci Anna-Karins outfit: Gravidjeans H&M Mama Skor Heelow Skjorta H&M (liknande modell) Väska Cult Gaia Solglasögon Celine

Rubriken till det här inlägget kunde ju ha varit klassiska “Grönt är skönt“. Lite cheesy men det är sant. Grönt är en fin färg som passar året om. Min favoritnyans av grönt är den som går mot oliv och khakigrönt. En som känner likadant som jag är Anna-Karin och sist vi sågs passade vi på att fota våra gröna favoriter.

Jag har använt den här jackan så mycket under våren och den passar lika bra till kjol som till byxor. Just nu lever jag ju i kjol och jag tycker att den gröna jackan går så bra ihop med vitt. Apropå vitt, om du är gravid måste du spana in Anna-Karins snygga jeans! Den modellen är superfin och ser väldigt sköna ut. Jag tycker att hon stylat så fint med leopardskorna och skjortan.