Angelica Aurell Sofiero.jpgAngelica Aurell Sofiero.jpg

Vi kom till Skåne i tisdags och det är så härligt att vara här. Något som har varit mindre härligt är vädret men igår kom det äntligen sol! Vi åkte med svärföräldrarna till Sofiero slott för att strosa i den vackra trädgården, leka i labyrinter, gå i sagoskogen och fika.

När man besöker fina trädgårdar blir jag faktiskt sugen på att flytta till hus och förverkliga drömmen om en magisk trädgård. Men i slutändan trivs jag bäst i stan och får hålla mig till balkongerna haha.


Soiero slott tradgard vindruvor.jpgSoiero slott tradgard vindruvor.jpg


DEF22071-183B-4E2C-B5D7-4D5EC66E05E1.jpgDEF22071-183B-4E2C-B5D7-4D5EC66E05E1.jpg


Angelica Aurell Sofiero slott tradgard Milles.jpgAngelica Aurell Sofiero slott tradgard Milles.jpg


Sofiero slott Angelica Aurell Maje.JPGSofiero slott Angelica Aurell Maje.JPG