public.jpegpublic.jpeg

Igår var vi och hälsade på några vänner i Båstad. Först lekte vi på stranden och badade, åt en härlig lunch följt av en fördrink i deras trädgård. På kvällen var vi ett stort gäng som åt middag på Sand. Det var verkligen en underbar dag till Livia satte i halsen under middagen. Usch, det var så obehagligt!

När vi märke att hon harklade sig dunkade vi först lite försiktigt i stolen och efter tog jag upp henne. Det brukar ju räcka. Jag trodde att allt var lugnt men sedan harklade sig Livia igen och man såg hur hon blev rädd. Då slog jag till henne i ryggen ordentligt och då kräktes hon över hela mig. Det hela gick så snabbt men jag är glad att det gick bra att få upp brödet. Efter det var det bara att packa ihop vara saker och åka och jag var rätt nedstämd resten av kvällen. Jag började såklart tänka på vad som hade hänt om hon inte fått upp det men så ska man såklart inte tänka.

När det kommer till barn och sätta i halsen känner jag mig ändå självsäker på vad och hur jag ska göra. Med jämna mellanrum brukar jag titta på videoklipp för att pigga upp minnet. Så viktigt att kunna! Både för sina egna barn och andras i sin närhet. Om du vill ha tips på video kan jag tipsa om bland annat den här från Nyhetsmorgon.