Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell kjol mode outfit stil.jpgAngelica Aurell kjol mode outfit stil.jpg


Angelica Aurell stil mode polotroja modeblogg volangkjol.jpgAngelica Aurell stil mode polotroja modeblogg volangkjol.jpg


Angelica Aurell kjol polotroja modeblogg stil.jpgAngelica Aurell kjol polotroja modeblogg stil.jpg


polotroja med kjol mode.jpgpolotroja med kjol mode.jpg


Angelica Aurell stil mode hostmode stil diadem.jpgAngelica Aurell stil mode hostmode stil diadem.jpg

Polotröja Massimo Dutti Kjol Gina Tricot Skor Karmine Diadem PicaPicas

Jag tycker att det är så härligt med måndag! Jag känner mig så peppad på den här veckan. Inte för att det är något speciellt som händer egentligen utan mest för att känner att jag har inspiration. Jag känner mig motiverad och har så mycket som jag vill göra!

I helgen hade jag på mig outfiten ovan, jag gillar att kombinera något enkelt som en tunn polotröja med något mer dramatiskt som en volangkjol. Den här polotröjan är i en silkesblandning och är otroligt skön, den är ett par år gammal men det är en klassiker hos Massimo Dutti.