Angelica Aurell barnrum barn.jpegAngelica Aurell barnrum barn.jpeg


Angelica Aurell inredning barnrum .jpegAngelica Aurell inredning barnrum .jpeg


Angelica Aurell Angelicas Closet barnrum lillasyster inredning barn.jpegAngelica Aurell Angelicas Closet barnrum lillasyster inredning barn.jpeg

Idag är det den 4 oktober, fredag och Kanelbullens dag. Men idag är det också något annat kul som händer. Livia blir nämligen 1,5 år idag! Jag har skrivit det innan men tiden går så snabbt. Nyss var hon bebis och nu är hon en liten tjej som pratar och går på förskolan. Livia är verkligen ett litet charmtroll och precis som Alma får hon mig att skratta varje dag.

Här är de senaste stegen i hennes utveckling;

  • Livia pratar massor och jag tror hon är tidig för sin ålder. Hon kan bland annat säga vänners namn, häst, gris, äta, dricka, sova, duscha, sömnig. Hon kan även säga öga, näsa, öra, mun och pekar rätt på dessa. Livia har börjat sätta ihop 2-3 ord i meningen som exempelvis “Alma sitta där”.

  • Hon älskar att sitta vid det lilla skrivbordet och rita med kritor

  • Hon har fortfarande ett hett temperament men vi har märkt att det har lugnat sig en aning sedan hon började prata. Att hon är en bestämd tjej ligger helt klart i hennes personlighet och det har lärarna på förskolan fått känna av också haha.

  • Livia är en matvrak och ibland blir vi chockade att hon kan äta så mycket. Jag menar, hur får all maten plats i en sådan liten mage?

  • Livia är aningen större än Alma vid samma ålder och har storlek 86/92.

  • Hon sover fortfarande bra på nätterna och hon somnar helst med sin gosedjursfågel och en extra napp. Vi har märkt att hon gärna pillar på en napp medan hon sover.