Angelica Aurell diadem tiara picapicas halloween macarons muffins pumps.jpgAngelica Aurell diadem tiara picapicas halloween macarons muffins pumps.jpg


baka halloween lakritsmacarons muffins.jpgbaka halloween lakritsmacarons muffins.jpg


halloweenbak muffins macarons lakrits baka.jpghalloweenbak muffins macarons lakrits baka.jpg

Jag tycker att det är så roligt att baka! Jag är inget proffs men jag försöker och tycker att det är roligt att öva. Sen blir det ju massor med gott också haha. Till halloween har jag bakat två olika saker; lakritsmacarons och glutenfria chokladmuffins med frosting. Båda är laktosfria och macarons är ju naturligt glutenfria eftersom dessa bakas med mandelmjöl. Min lillebror är glutenintolerant så det är ett måste när han är på besök.

  • Till mina macarons har jag bakat efter Leilas recept och mina bästa tips när man ska baka macarons hittar ni här. För att få lakritssmaken använder jag rent lakritspulver och salmiaksalt som jag köpt på Lakritsroten.

  • Receptet för mina glutenfria chokladmuffins hittar ni här. Jag minskade dock tiden i ugnen till 16 minuter vilket passar vår ugn bättre. För frosting har jag använt ett recept från Leila men använt laktosfria produkter och ökat mängden citron. Godisögonen köpte jag bara i mataffären från Dr Oetker.