Inlägget innehåller affiliatelänkar


IMG_7977.jpegIMG_7977.jpeg

Stickad tröja DAY Diadem Nelly Örhängen H&M

Jag har älskat diadem sedan barnsben. Förutom modeller som trycker för hårt så man får huvudvärk haha. Det är ju både en praktisk och fin accessoar, håller håret borta från ansiktet och ger en outfit det där lilla extra. Mitt hår är så platt och tunt och för mig är diadem ett enkelt sätt att få lite liv och rörelse i håret.

Ni minns väl Gossip Girl? Under den tiden hade jag över 60 stycken diadem! Och nej, jag skämtar inte. Efter något år tröttnade jag på diadem och donerade faktiskt bort de allra flesta. Lite synd nu i efterhand men samtidigt finns det ingen människa på jorden som behöver 60 diadem. Jag sparade iallafall några utvalda favoriter, bland annat ett svart med med små pärlor och paljetter.

När det kommer till diadem brukar jag inte köpa några dyrgripar. Jag har ett lite dyrare från Missoni men annars brukar jag köpa från Asos, Zara, Nelly och Picapicas.


Angelica Aurell DAY diadem modeblogg stil.jpgAngelica Aurell DAY diadem modeblogg stil.jpg


IMG_7983.jpegIMG_7983.jpeg


IMG_7989.jpegIMG_7989.jpeg


IMG_8010.jpegIMG_8010.jpeg


IMG_8045.jpegIMG_8045.jpeg

Fyra favoriter just nu; Pieces, Nelly, Nelly och My Accessories