Precis som smycken kan piffa upp en outfit så kan detaljerna liva upp hemmet. Jag drar mig mycket till mässing och vitt och jag älskar inslag av Johans mer moderna tavlor. Med jämna mellanrum får jag frågor om att visa upp mer av vår lägenhet så det är något jag kommer bli bättre på. Vi gör om i både vårt sovrum och Livias rum men jag tänkte iallafall visa er några detaljer hemifrån som jag tycker extra mycket om.


Klong Orbis vas.jpgKlong Orbis vas.jpg

Den här lilla vasen från Klong är så söt! Modellen heter Orbis och står i bokhyllan i vårt sovrum.


Kähler  Character the attentive one.jpgKähler  Character the attentive one.jpg

Den här skulpturen heter The Attentive One och jag drogs till den vid första ögonkastet. Gjord av Malene Bjelke för Kähler. Bredvid står Almas hand som hon gjort på förskolan.


vardagsrum sekelskifte.jpgvardagsrum sekelskifte.jpg

Skulpturen och handen står ovanför tv’n i vårt vardagsrum.


ByOn ballonger barnrum Kay Bojesen panda apa.jpgByOn ballonger barnrum Kay Bojesen panda apa.jpg

I Livias sovrum sitter två söta figurer från Kay Bojesen, apan och pandan. Två tidlösa inredningsdetaljer som både Alma och Livia älskar att titta på. På väggen hänger tre ballonger från By On.


kay bojesen apa panda barnrum inredning.jpgkay bojesen apa panda barnrum inredning.jpg

Pandan är inspirerad av de två pandaungarna som föddes på Köpenhams Zoo tidigare i år.


väggklocka antik guld sekelskifte.jpgväggklocka antik guld sekelskifte.jpg

Bredvid kakelugnen hänger den här stora guldklockan. Den har Johan fått i arv och jag älskar klockan. Vi har dock stannat klockan för att annars låter den så högt.


tavlor sekelskifte stuck.jpgtavlor sekelskifte stuck.jpg

Johan är duktig på att skapa och han har gjort dessa fyra tavlor som hänger i vardagsrummet. Jag önskar att han hade mer tid att skapa för han är så kreativ. Jag gillar också kontrasten av det mer moderna till vår takhöjd och stuckatur.