inlägget innehåller affiliatelänkar


mode stil inspiration modeblogg.pngmode stil inspiration modeblogg.png

Kavaj Vanessa Bruno Byxor Wera Örhängen Charlotte Bonde STHLM Kjol Arket T-shirt H&M Stickad tröja Filippa K Stövlar & other Stories Trenchcoat Sandro Wrapklänning H&M Vas Klong

När jag shoppar någonting nytt bryr jag mig aldrig om trender. Jag går alltid efter mer klassiska plagg som jag vet att jag kan styla på många olika sätt. Plagg som jag vet att jag inte kommer tröttna på. Men klassiskt behöver inte betyda dyrt, titta exempelvis på t-shirten från H&M. Den är i en silkesmix och min erfarenhet av H&Ms basplagg är att de håller tvätt efter tvätt. Vill man göra en investering i garderoben men ändå vara snäll mot plånboken kan jag varmt rekommendera The Outnet där kavajen och trenchcoaten finns.

Ett tips här hemifrån är den lilla vasen från Klong. Vackert och stilrent med en liten snittblomma i. Man kan köpa vaserna i 3-pack eller en och en. Jag vill gärna köpa en till för Livia fick tag i en av vaserna och kastade den i golvet, ni kan gissa vad som hände…