Inlägget innehåller affiliatelänk


Angelica Aurell maxiklanning brollopsgast Asos.jpgAngelica Aurell maxiklanning brollopsgast Asos.jpg


maxiklanning brollopsgast Angelica Aurell stil.jpgmaxiklanning brollopsgast Angelica Aurell stil.jpg


Angelica Aurell maxiklanning tips brollopsgast.jpgAngelica Aurell maxiklanning tips brollopsgast.jpg


Angelica Aurell stil blogg.jpgAngelica Aurell stil blogg.jpg


klanning maxiklanning knapparklanning maxiklanning knappar


festmode brollopsgast smoking brollop.jpgfestmode brollopsgast smoking brollop.jpg

Maxiklänning Asos Clutch Ceannis Pumps Rizzo

Jag fick flera meddelanden på Instagram om klänningen som jag hade på bröllopet. Den är ett nytt köp och kommer från Asos. Jag ville ha en klänning med lång ärm men modellerna jag har hemma är fortfarande lite små så jag bestämde mig för att köpa en ny. Den här är draperad under bysten och har knappar vid ärmsluten. Till klänningen hade jag en fjäderclutch (ni har säkert sett den flera gånger innan) som jag har haft runt en 6 år nu och pumpsen tror jag är 3-4 år nu.

Eftersom jag är rätt kort (161 cm) måste jag i princip alltid lägga upp maxiklänningar. Jag brukar inte göra det själv utan lämna in hos skräddaren. Att lägga upp den här klänningen kostade mig 250 kronor.