IMG_8222.jpegIMG_8222.jpeg

Den här helgen har vi egentligen inte gjort något speciellt men jag tycker att det är härligt att kunna umgås hela familjen. I söndags var vi ute på Djurgården och såg vårtecken i buskarna, små vita och gula blommor som växt fram. Alma sa att hon var trött på vintern nu och jag är beredd att hålla med haha. Jag längtar till lite varmare temperaturer och våren i Stockholm!


IMG_8292.jpegIMG_8292.jpeg

En av våra helgtraditioner är att äta lunch på Ulla Winbladh. Alltid bra service och perfekt ställe för tjejerna. Vi är inte där exalt varje helg men säkert 2-3 gånger i månaden. Alma och Livia brukar alltid välja köttbullarna på potatismos.


IMG_8123.jpegIMG_8123.jpeg

I helgen hann jag också med ett träningspass med megaformer. Jag försöker köra det 2-3 gånger i veckan, det är jobbigt men så kul! Jag tränar på The Place. Jag märker att min kropp bara blir starkare och starkare för varje vecka jag tränar och det är verkligen en underbar känsla. Jag har fortfarande en väg kvar men jag har kommit en bra bit fram vilket gör mig väldigt glad.