IMG_0655.jpegIMG_0655.jpeg


IMG_0730.jpegIMG_0730.jpeg

Blusar med volangkant I dig denim Almas byxor Lindex Livias byxor H&M Kronor Sprall

Livia och Alma har fått nya blusar, samma modell men bara olika storlekar. Jag tycker att det är så kul att matcha och den här blusen skulle jag vilja ha i min storlek också. Volangkragen är ljuvlig och ett stort plus är att blusen är i ekologisk bomull.

Den här veckan har jag inte uppdaterat så mycket här eller på Instagram för jag har varit hemma med tjejerna. Ingen av oss är sjuka men vi bestämde att hålla Alma och Livia hemma dels för coronaviruset men också för att det gick magsjuka. Vi har bland annat lekt på Djurgården, varit på Skansen (helt folktomt) och pysslat hemma. Allting känns så surrealistiskt just nu men man får göra det bästa av situationen.