Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell blogg Decadent other stories Celine cc skor.jpgAngelica Aurell blogg Decadent other stories Celine cc skor.jpg


Angelica Aurell stil mode varmode celine solglasogon decadent other stories.jpgAngelica Aurell stil mode varmode celine solglasogon decadent other stories.jpg


Angelica Aurell varmode stil modeblogg.jpgAngelica Aurell varmode stil modeblogg.jpg


Newhouse other stories kavaj .jpgNewhouse other stories kavaj .jpg

Tröja Newhouse Kavaj & other Stories rea! Byxor H&M rea! Väska Decadent Pumps CC skor Solglasögon Celine (lånat av Anna-Karin)

Något positivt som gör mig väldigt glad är att det äntligen har börjat bli varmare ute. När solen skiner känns allt så mycket bättre. Igår hade jag på mig outfiten ovan även om jag hade en tunn ullcape över. Min kavaj är ett nytt köp som jag fyndade på & other stories onlinerea. Jag har spanat på den i flera veckor och när den kom på 45% rabatt slog jag till på en gång. Älskar färgen och den här kommer bli en härlig vårjacka.