Angelica Aurell balkong jobb balkongmobler Stenstroms skjorta.jpegAngelica Aurell balkong jobb balkongmobler Stenstroms skjorta.jpeg


Angelica Aurell balkong mode stil klassisk stil.jpegAngelica Aurell balkong mode stil klassisk stil.jpeg


balkong balkongmobler fika.jpegbalkong balkongmobler fika.jpeg

Skjorta Stenströms Kavaj Oui Byxor Jascha Ballerinas Heelow

Jag jobbar nästan alltid hemifrån så för mig har arbetsplatsen inte blivit annorlunda i tider som dessa. En sak som är annorlunda är att Johan också jobbar hemifrån. Då han har betydligt mer möten än mig sitter han i vårt sovrum och jobbar medan jag är i köket. En positiv sak med att våren är här är att jag faktiskt kan jobba från balkongen när vädret tillåter! Vi har två balkonger hemma men den här får mest sol och det är nästan alltid lä. Det känns verkligen guld värt att få frisk luft samtidigt som man jobbar.