Inlägget innehåller affiliatelänk


IMG_4503.jpegIMG_4503.jpeg


IMG_4483.jpegIMG_4483.jpeg


IMG_4499.jpegIMG_4499.jpeg


IMG_4558.jpegIMG_4558.jpeg


IMG_4550.jpegIMG_4550.jpeg

Klänning KappAhl Vintage Stories Väska Diane von Furstenberg Sandaletter Gloria Ortiz

Imorgon fyller Alma 5 år och vi började firandet i helgen. Vi har delat upp hennes födelsedagsfirande på två dagar och igår var min mamma, hennes sambo och min lillebror över på fika och lek.

Alma bestämde att jag skulle ha klänningen ovan på mig för hon sa att jag skulle ha lite mer färg haha. Klänningen går lite mer åt det turkosa hållet men färgen blev lite mer grön på bild. Den är iallafall jättefin till sommaren och jag älskar volangerna. Till klänningen matchade jag med accessoarer i en ljus nyans av guld. Både sandaletterna och väskan har jag haft i flera år och är återkommande festliga favoriter.