IMG_5691.jpegIMG_5691.jpeg

I onsdags hade jag en helt fantastisk dag. På eftermiddagen överraskade jag min vän Denise med en staycation. Det var precis vad två trötta småbarnsmammor behövde.

Vi checkade in på Bank Hotel och direkt efter incheckning rusade vi mot takterassen Le Hibou för att kunna få ett bord i solen. Vi lyckades som tur var få ett och vi satt där uppe i över två timmar och drack rose innan det blev middag på Bonnies. Det bästa med middagen var efterrätten, en spargris i choklad som man fick slå sönder med skedarna. Barnsligt gott och så kul.

Efter middagen var vi så trötta att vi gick upp till vårt rum, bytte om till morgonrockar och tittade på den magiska utsikten över Stockholm. Vi båda somnade som stockar och på torsdagen började vi dagen med en stor frukost. Efter tog vi en promenad på Skeppsholmen där vi satte oss på berget vid Kastellholmen och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi 24 härliga timmar och det kändes verkligen som man fick batterierna laddade.


IMG_5732.jpegIMG_5732.jpeg


IMG_5713.jpegIMG_5713.jpeg


IMG_5816.jpegIMG_5816.jpeg


IMG_5615.jpegIMG_5615.jpeg


IMG_5446.jpegIMG_5446.jpeg


IMG_5589.jpegIMG_5589.jpeg