Angelica Aurell Yas stil prickigt.JPGAngelica Aurell Yas stil prickigt.JPG


Angelica Aurell klanning stil mode.jpgAngelica Aurell klanning stil mode.jpg


Angelica Aurell blogg mode .jpgAngelica Aurell blogg mode .jpg

Klänning Y.A.S Väska Mulberry Ballerinas Pretty Ballerinas Solglasögon Gucci

För några dagar sedan pratade jag en vän om prickigt. Det är ju ett tidlöst mönster men är det också ett ålderslöst mönster? Jag säger helt klart ja! Sen beror det såklart på plagget i övrigt och vad man känner sig fin i. Jag har själv förhoppningar att jag ska få bli en gammal tant som sitter där i sina prickiga klänningar och ballerinaskor.

Klänningen på bilderna köpte jag för några veckor sedan på rea. Jag tycker att den är perfekt i modellen med en lagom längd och lång ärm. På så sätt kan man använda den till många olika tillfällen.