IMG_7450.jpegIMG_7450.jpeg


IMG_7467.jpegIMG_7467.jpeg

Tröja Wera Kjol H&M Pumps Rizzo Nagellack Essie Balkongmöbler Hillerstorp Porslin Rörstrand

Mitt favoritställe hemma är just nu ena balkongen. Den här är ut mot en stor innergård med massor av grönska. Det är rätt harmoniskt för att vara i stan och jag älskar att sitta här på kvällen.

Min vita kjol har jag använt flitigt sedan jag köpte den förra våren. Jag ångrar dock att jag inte köpte två samtidigt för den här börjar få lite stryk av tjejernas skor som har kardborre… Då kunde man ha ha haft en till vardags som får bli lite sliten och en som går till festligare tillfällen. Om den kommer in igen i vitt ska jag slå till! Det är ju varma dagar nu men på kvällen kan det ändå vara skönt med en tröja, den här rosa från Wera älskar jag. Den känns lite som godis!