IMG_7798.jpegIMG_7798.jpeg

Jag får alldeles för ofta höra att det är enklare att vara mamma till flickor. Att det är lugnare då. Jag blir lika snopen varje gång för jag förstår verkligen inte vad det här grundar sig på. Någon förlegad syn på att alla flickor är lugnare än pojkar? Inte hemma hos oss iallafall haha. Här har vi två röjiga tjejer och jag undrar varje dag hur de kan ha så mycket energi. Det är jättekul såklart men det känns som att jag och Johan konstant plockar och får säga till. Som när Livia ritar på soffan, sliter sönder blommorna på balkongen eller drar ut allt toalettpapper. På helgen kan det kännas som jag inte suttit still en enda sekund! Phu!

Jag älskar livet med barn mer än något annat men herregud vad det tar på krafterna. Om jag ska vara helt ärlig var jag inte förberedd på hur intensivt det faktiskt kan vara. Alla ensamstående mammor är mina idoler.