IMG_3007.jpegIMG_3007.jpeg

Jag insåg igår att det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Vi har varit i Skåne i två veckor nu och det är så härligt med miljöombyte. Vädret är tyvärr helt värdelöst, kallt, blåser och regnar men vi har mysigt iallafall. Det är härligt att få tid tillsammans hela familjen.

Den här sommaren blir lite speciell för vi brukar alltid bo hos Johans föräldrar i Skåne. Vi började semestern med att bo där när de var bortresta, sedan bodde vi en vecka på Örenäs slott och nu lånar vi Johans brors hus. Vi har bestämt att vi ska försöka hitta ett sommarhus här och jag längtar så mycket. Vore underbart att ha en egen bas att utgå ifrån under sommaren.

Jag vet att det är många som gillar Skåne och senare i veckan ska jag dela med mig av några favoriter. Om du har några roliga Skånetips får du mer än gärna dela med dig!


IMG_2316.jpegIMG_2316.jpeg


IMG_3093.jpegIMG_3093.jpeg