Angelica Aurell Gorvalns slott Asos klanning fest.jpegAngelica Aurell Gorvalns slott Asos klanning fest.jpeg


Angelica Aurell outfit mode Asos klanning.jpegAngelica Aurell outfit mode Asos klanning.jpeg


slottsweekend Gorvalns slott Angelica Aurell klanning.jpegslottsweekend Gorvalns slott Angelica Aurell klanning.jpeg

Klänning Asos Väska Ceannis Pumps Rizzo

Ni som följer mig på Instagram har säkert sett att jag spenderade helgen på Görvälns slott med Anna-Karin. Det var väldigt mysigt och jag ska visa fler bilder från vår vistelse nu under veckan. På lördagskvällen bestämde jag mig för att ta på något extra piffigt och det blev en ny klänning från Asos. Jag köpte den nyligen och älskar den djupa lila nyansen. Materialet är i scuba så även om den är sockersöt blir det en kontrast. Klänningen har knytband i midjan som man antingen kan knyta fram eller bak. Det är kul med detaljer som man kan variera tycker jag! Nu är inte det här en klänning man har varje dag men jag ser fram emot att ha den på fler middagar framöver.