Inlägget innehåller affiliatelänkar


IMG_0622.jpegIMG_0622.jpeg


IMG_0745.jpegIMG_0745.jpeg

Jacka Marville Road Tröja Newhouse Kjol Gina Tricot Pumps Rizzo Väska Bolinder Stockholm

Först och främst, tack snälla för er som mailade angående mitt blogginlägg igår. Det gjorde mig så glad att ni delar med er. Även om jag inte önskar någon annan samma problem är det skönt att känna att man inte är ensam.

I Stockholm har vi fått tillbaka lite värme så igår strosade jag runt såhär utan att frysa. Älskar sådana dagar nu i början på hösten! Jag försöker suga åt mig solen som en svamp haha. Jag gillar kombinationen av vitt, svart och beige och igår fick jag feeling för min volangkjol. Vissa kanske tänker att den är lite för fluffig men jag tycker att den passar både till vardags och fest. Till blev den en skön stickad tröja i bomull med en klassisk svart jacka. Den här jackan är så mjuk och passar perfekt om man vill ha en mindre strikt kavaj.